FENSTERPUDS

Vinduespudsning


Vinduespudsning

Hos FENSTER ved vi, at det kræver tillid at lade en vinduespudser tage sig af vinduespudsningen, uanset om det er i privat- eller erhvervsregi.Særligt når der skal pudses vinduer indendørs, ved vi, at der er særlige hensyn at tage i forbindelse med vinduespudsning.Det sætter særlige krav til en vinduespudser.

Vinduespudsning skal udføres med respekt for hjemmet, og helt afgørende er det også, at man som vinduespudser tørrer op efter sig - at alt er efterladt omhyggeligt, som det var.

På et kontor kan der være arbejdsgange, der kræver forståelse og hensyn, når man skal rykke ud til vinduespudsning.I et privat hjem skal vinduespudseren respektere privatlivet, hvis man skal kunne tilbyde vinduespudsning indendørs - særligt hvis man ikke er hjemme, når vinduespudsningen foregår.

Hos FENSTER bestræber vi os derfor på altid at sende samme vinduespudser ud til kunden, både hos privaten og i erhverv. Vores kunders tilfredshed er afgørende for os, og derfor kan du roligt overlade os ansvaret for din vinduespudsning.Og så følger servicemindedhed og venlighed selvfølgelig med i prisen, når du bestiller en vinduespudser hos FENSTER.


Rentvandsanlæg

Som vinduespudser oplever man ofte at man skal pudse i mange meters højde. Det er ikke altid at en lift er til at få ind små smalle steder og uden at stå i vejen for andet trafik. Med vaskeanlæg kan man nå op i 18 meters højde, men det kan være svært at skrabe efter, så derfor er det nødvendigt med 100% rent og filtreret vand, så vinduerne kan lufttørre.

Med et rentvandsanlæg renses og filtreres vandet fuldstændigt for kalk og urenheder, så det efterlader vinduerne helt rene, uden striber og aflejringer af nogen art.

Så ved almindelig vinduespudsning bruger vi almindeligt vand og sæbe, som kan fjerne genstridigt snavs. Og når vi skal op i flere meters højde med teleskopstangen, så bruger vi filtreret vand, altså 100% rent vand, der er fri for kalk og sæbe.
Rent vand er hemmeligheden bag skinnende rene ruder i høje højder. Man skulle måske tro at vi brugte ekstra mange kemikalier for at undgå kalk og striber fra sæbe, men det er faktisk lige modsat; vi bruger rent vand - og intet andet.